Activeer Windows 10 met behulp van telefoon ondersteuning.

Nadat u Windows 10 hebt geïnstalleerd, drukt u op Windows-toets + R en typt u: slui.exe 4 en druk op Enter op uw toetsenbord.

Deze actie start de activering wizard. Selecteer uw land of regio en klik op Volgende.

Op het scherm Installatie ID wordt u gevraagd het nummer op het scherm te bellen. Als u een actieve internetverbinding hebt, kunt u de nieuwe chat optie gebruiken.

Klik op de knop Start en ga naar Alle apps> Contactondersteuning.