Om het product te downloaden gaat u naar: https://www.flevowebshop.nl/module/alldownloads/default

Hiervoor moet u het product wel eerst aan hebben gekocht!

Voor het installeren moeten we de installatie eerst op een dvd of usb branden.

USB instructies (let op de usb wordt leeggemaakt maak een backup van de bestanden)

Voor het branden naar een USB hebben we een programma nodig genaamd Rufus.

Dit programma zorgt ervoor dat de USB bootable wordt( Dit houd in dat de installatie via de usb gestart kan worden.)

Rufus is via de site te downlaoden en is helemaal gratis http://rufus.akeo.ie

De volgende stap is het selecteren van de download uit stap 1 het ISO bestand.

Via deze knop kunt u het bestand selecteren.

Hierna selecteerd u de USB en drukt op start dit proces duurt meestal 10 tot 15 minuten.

DVD instructies (let op deze stap werkt alleen met DVD's CD's hebben niet genoeg ruimte)

Voor het branden van een ISO bestand naar een dvd zijn veel verschillende programma's beschikbaar.

In deze tutorial gebruiken wij Imgburn.

Imgburn is via deze site te downloaden http://imgburn.com en volledig gratis.

Na het starten van het programma komt u op dit scherm waar u voor deze optie kiest.

De volgende stap is het selecteren van het iso bestand.

Plaats de DVD en druk daarna op deze knop het branden gaat nu beginnen.

Het installeren

we zijn nu aangekomen bij het installeren van Windows.

Indien uw systeem de installatie vanuit Windows zelf ondersteund hoeft u alleen maar de dvd uit te voeren en te kiezen voor upgraden.

Als dit niet het geval is zullen we dit moeten doen via de BIOS van de computer.

Dit kunt u doen door tijdens het aanzetten van de computer de knop in te drukken voor het bootmenu.

Deze wordt altijd aangegeven op het eerste scherm na het aanzetten van uw computer en is meestal een van deze opties.

• F1
  • F2
  • F10
  • DEL
  • ESC

Kies in het bootmenu scherm voor DVD of USB aan de hand van de eerdere gekozen optie.

De installatie zou nu moeten starten.